top of page
Image by Artur Łuczka
Wat is het moedigste wat je ooit hebt gezegd? vroeg de jongen. ‘Help’,  antwoordde het paard.
                                                                                         
(uit: ' De jongen, de mol, de vos en het paard ' )
Begeleiding bij letsel

Als je een ongeluk of een ander trauma hebt meegemaakt, staat je leven op zijn kop. Het leven om je heen gaat door, maar bij jou is alles anders. Het voelt alsof je de controle bent kwijtgeraakt. Instanties vallen vaak over elkaar heen. Zien jou niet als compleet mens die van alles meemaakt, maar benaderen je uitsluitend vanuit hun eigen deelaspect.  

Je wordt nadrukkelijk geconfronteerd met de kwetsbaarheid van alles. Op zo’n moment kun je om sommige zaken in je leven niet meer heen. Zaken waar je vroeger voor weg kon lopen, komen nu opeens omhoog. Het lijkt alsof je eeltlaag is verdwenen. Onverwerkt verdriet kan naar boven komen, levensvragen houden je bezig. Het voelt alsof je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt. Dat kan angstig maken.

Ik heb een praktische methode ontwikkeld die ik de DOEN-methode heb genoemd en die je helpt om jezelf in deze situatie weer terug te vinden. Weer overzicht en regie te krijgen. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om hieruit te komen zodat je stapje voor stapje je leven weer op kan pakken.  Het is echt een kwestie van doen! 

Foto10.jpg
bottom of page