top of page

Over mij

WhatsApp Image 2023-01-05 at 21.31.36.jpeg

Aan de Haagse Hogeschool volgde ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met als specialisatie seksespecifieke hulpverlening. Daarna werkte ik zowel binnen de psychosociale hulpverlening als de re-integratiebranche. Vervolgens ben ik gaan werken als communicatieadviseur en schreef ik enkele jaren als freelance journalist voor het katern fit en gezond van de Wegener Dagbladen.

 

In 2017 richtte ik DOEN coaching op. In 2022 veranderde ik die naam in DOEN herstelbegeleiding, omdat die beter weergeeft wat ik doe.
 

Ik ben gediplomeerd Therapeut Systemisch Werk, gecertificeerd ACT-therapeut, gecertificeerd coach practitionar, EFT practitionar en gecertificeerd DISC- en Drijfveren-specialist.

Als therapeut sta ik geregistreerd in het onafhankelijk therapeuten register (OTR) van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Via de NFG voldoe ik als zorgverlener aan de verplichtingen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) aan mij stelt. Als coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

Jaarlijks volg ik bij- en nascholing, en lees ik wetenschappelijke publicaties en vakliteratuur om up-to-date te blijven.

bottom of page