top of page

Over mij

Aan de Haagse Hogeschool volgde ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met als specialisatie seksespecifieke hulpverlening. Daarna werkte ik zowel binnen de psychosociale hulpverlening als de re-integratiebranche. Vervolgens ben ik gaan werken als communicatieadviseur en schreef ik enkele jaren als freelance journalist voor het katern fit en gezond van de Wegener Dagbladen.

Om nog betere gerichte hulp te kunnen bieden aan mensen die na een verkeers- of bedrijfsongeval zijn vastgelopen in hun herstelproces ben en blijf ik mij verder specialiseren. 

Ik ben gespecialiseerd in ACT (Acceptance and Commitment Therapy), EFT (Emotional Freedom Techniques), Systeemtherapie, oplossingsgerichte therapie en coaching. 


Als therapeut en coach sta ik geregistreerd in het onafhankelijk therapeuten register (OTR) van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Via de NFG voldoe ik als zorgverlener aan de verplichtingen die de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) aan mij stelt.  Daarnaast ben ik lid van de Internationale ACT vereniging (ACBS). Deze vereniging richt zich op contextuele gedragswetenschappen, met een specifieke focus op Acceptance and Commitment Therapy (ACT). 

 

Jaarlijks volg ik bij- en  nascholing, volg supervisie en intervisie en lees wetenschappelijke publicaties en vakliteratuur om up-to-date te blijven.

WhatsApp Image 2023-01-05 at 21.31.36.jpeg
bottom of page