top of page

Werkwijze

Foto%20Bruce_edited.jpg

Kennismakingsgesprek

Het eerste gesprek is een wederzijdse kennismaking.  Het is kosteloos en verplicht je tot niets.  Als je besluit verder te gaan,  maken we een vervolgafspraak voor het intakegesprek.

P2100230.JPG

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bepaal jij welke doelen je wilt bereiken. Samen zoeken we uit wat voor jou het beste werkt. Ik begin altijd met het maken van een genogram. Dat brengt in beeld waar jij vandaan komt en wat  bij jou werkt en niet. 

PAS05057_edited_edited_edited.jpg

Sessies

Ik wissel gesprekken altijd af met simpele, praktische oefeningen, die blokkades, belemmeringen en overtuigingen vrij snel inzichtelijk maken. Op deze manier wordt het concreet en blijft  het niet steken in ‘praten over’.

 

Oefeningen

Methodieken die ik onder andere gebruik zijn: de vijf fases van rouw van Elisabeth Kübler- Ross, voice dialogue, familieopstellingen/systeemtherapie, speelscoachen, oplossingsgerichte therapie, NLP , ACT, exposure-oefeningen en loopbaan-oefeningen.

Tijdens het traject sta ik naast je op basis van gelijkwaardigheid en respect. Ik ondersteun je bij het halen van je zelfgekozen doelen. Dat doen we op de manier die bij jou past. Het is hard werken. Maar met mijn speelse manier van begeleiden en coachen lukt het in de praktijk thema's op het juiste moment weer lichter te maken. 

 Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de 

bottom of page